sharkgaming

Læs vores anmeldelse af New Super Mario Bros. 2

Der er godt nyt for alle fans af klassiske Super Mario-spil, for i august måned i år har Nintendo endelig lanceret en efterfølger til deres hedengangne bestseller-spil. Det drejer sig om det længe ventede 'New Super Mario Bros. 2', der uden tvivl vil begejstre spillere verden over.

I 'New Super Mario Bros. 2' gælder det om at indsamle intet mindre end 1 mio. af de velkendte guldmønter, så det er bare med at komme i gang! Spillet handler som altid om Marie og Luigi, og derudover støder man på gamle kendinge såsom kønne Prinsesse Peach (der vanen tro skal reddes) samt den onde Bowser.

Mange funktioner er bevaret fra de oprindelige spil, og det er desuden muligt at spille i både singe-player og multiplayer-funktion. Undervejs i spillet er der gemt små overraskelser og hemmeligheder som spilleren skal opdage, men ellers minder handlingen om det vi allerede kender fra de gamle spil.

Selve layoutet er holdt i den velkendte stil hvor man bevæger sig fra venstre mod højre, og undervejs skal man samle mønter og bevæge sig fra den ene svampelignende platform til den anden.

Selvom spillet har en lang historie bag sig, men kan det sagtens spilles af spillere, der ikke før har stiftet bekendtskab med Mario og Luigi. Dets layout passer godt til yngre spillere, men også ældre spillere vil sætte pris på det. De mange trofaste fans og spillets imponerende baggrundshistorie har gjort det ekstra udfordrende for Nintendo at udvikle et spil, der ikke skuffer, men man må sige at det er lykkedes!


©  www.infowarstv.com
Alle rettigheder forbeholdes
| Bladeren site map