sharkgaming

Læs vores anmeldelse af Botanicula fra Amanita Design

Firmaet Amanita Design har endnu engang skabt et fantastisk spil, der fortryller med sit eventyrlige univers og vidunderlige figurer. Spillet blev lanceret i april måned i år og har fået flotte anmeldelser online, ligesom det har vundet en pris for sin uovertrufne lydside.

'Botanicula' er et såkaldt peg og klik-spil der handler om 5 små væsner, der sammen skal redde deres hjem fra at blive invaderet af onde parasitter. Man kan vælge en eller flere figurer, og undervejs skal man løse små opgaver og samle forskellige genstande. Der er ingen skrevet eller talt dialog, men det gør ingenting, for spillet har et helt fantastisk soundtrack.

I 'Botanicula' tages man som spiller med ud på en vidunderlig rejse i en helt speciel verden, der byder på smukke og charmerende omgivelser, og dette eventyrspil byder på vidunderlige miljøer, betagende grafik og fantasifulde væsner, der sammen skaber en spilleoplevelse som er ud over det sædvanlige. Scenariet minder om noget der enten er hentet fra frodige skove, dybe verdenshave eller fra det ydre rum. Det er kort sagt unikt!

Som en ekstra fin lille bonus, så har Amanita Design indgået en aftale med den britiske organisation World Land Trust, og det betyder at man støtter organisationen i sit arbejde med at beskytte regnskovene når man køber 'Botanicula'.

Ved første øjekast kan 'Botanicula' godt se ud som et spil, der kun er for børn, men sådan er det heldigvis ikke. Man tages med på en helt fantastisk rejse, og det gør 'Botanicula' til et helt unikt spil, der vil uden tvivl imponere selv den mest skeptiske spiller.


©  www.infowarstv.com
Alle rettigheder forbeholdes
| Bladeren site map