sharkgaming

Læs vores anmeldelse af The Amazing Spider-Man

Firmaet Activision har endelig lanceret det længe ventede spil 'The Amazing Spider-Man', der er baseret på den berømte Hollywood-film af samme navn. Spillet er det sidste nye i en efterhånden længere række af Spider-Man spil, der alle omhandler den elskede superhelt i det tætsiddende blå og røde edderkoppe-kostume.

Spillet har fået en flot modtagelse af spillere verden over, og fans af filmene vil uden tvivl blive imponeret over hvor realistisk spillet er. Derudover er spillet tro mod filmens handling og de velkendte figurer, og det fungerer på mange måder som en forlængelse af filmens magiske univers.

'The Amazing Spider-Man' byder på masser af action, og handlingen udspiller sig i det moderne storbyområde Manhattan, der er komplet med høje bygninger og enorme skyskrabere hvorfra man kan svinge sig frem og tilbage i jagten på onde forbrydere. Det er selvfølgelig jagten på de onde kræfter der er i fokus, og man falder hurtigt ind i rollen som verdens redningsmand.

Det er især spillets mange gennemførte kamp-sekvenser der er imponerende, og derudover er grafikken enestående. Desuden er spillet utroligt gennemarbejdet med et væld af små detaljer, der gør at handlingen er nem at følge med i.

Det giver ægte sus i maven når man kaster sig ud fra en bygning og svinger sig over veje og gader, og når man spiller 'The Amazing Spider-Man' føles det som om man selv er iklædt edderkoppe-kostumet og er superhelt for en dag… eller i hvert fald et par timer mens man spiller!

Spillet er lanceret til flere forskellige platforme og kan købes online eller i førende butikker landet over.


©  www.infowarstv.com
Alle rettigheder forbeholdes
| Bladeren site map