sharkgaming

Læs vores anmeldelse af Transformer: Fall of Cybertron

Det længe ventede spil 'Transformers: Fall of Cybertron' fra Activision er nu endelig blevet lanceret i august måned, og det bringer glæde til de mange trofaste fans verden over, der elsker tegneserierne, filmene eller spillene. Disse fans vil uden problemer kunne genkende de enorme og velkendte figurer.

Spillet er efterfølgeren til 'Transformers: War for Cybertron' fra 2010, og handlingen fortsætter hvor det tidligere spil sluttede. Autobotterne kæmper mod Decepticon-fjenderne om at få kontrol over planeten Cybertron, og det er nu det endelige slag skal stå! Handlingen er tro mod den oprindelige historie, og undervejs i spillet får man masser af spænding.

Miljøet og stemningen er mørkere og mere dystert end i det tidligere spil, men vanen tro er man sikker på at få masser af eksplosioner, action og underholdning når de gode robotter kæmper mod de onde. Som spiller føler man næsten at man har superkræfter når man styrer de enorme mekaniske figurer på skærmen, og spillets lydside danner den perfekte baggrund for den spændende handling. Den visuelle del er en sand glæde at opleve, og det er uden tvivl en af spillets allerstørste styrker.

Din figur kan skifte udseende fra robot til bil og tilbage igen, og der er fart over feltet når bilerne drøner derudaf i deres kamp for at vinde. Der er flere forskellige funktioner at gøre brug af, og animationen sikrer at du får en gennemført og super underholdende spilleoplevelse.

Spillet er blevet godt modtaget af de mange trofaste fans, og det har fået gode anmeldelser online. Det fås til flere forskellige spille-platforme.


©  www.infowarstv.com
Alle rettigheder forbeholdes
| Bladeren site map