sharkgaming

Om at spille computerspil på enten Mc eller pc

Det er altid spændende at sammenligne Mac med pc, men når det handler om computerspil er det svært at vide hvad man skal tro og stole på. Mac-brugere vil sværge på at deres maskiner er de absolut bedste hvis man vil spille computerspil, og pc-brugere vil hævde at det derimod er deres maskiner der ligger i top. Hvis du vil have et endeligt svar bør du afprøve begge dele og selv bestemme hvad du foretrækker når du skal spille dine foretrukne spil, men faktum er at der er stor forskel på Mac og pc.

Før i tiden skete det ofte at bestemte spil kun blev lanceret til enten pc eller til Mac, og derfor havde man kun et begrænset udvalg at vælge mellem når man skulle købe nye spil. Sådan er det heldigvis ikke længere, for i dag sørger langt de fleste firmaer for at sende forskellige versioner på markedet: en version til Mac og en version til pc, samt versioner til diverse andre platforme. Det er ikke altid at Mac-versionen kommer på markedet på samme tid som pc-versionen, men den skal nok komme!

Det kan godt betale sig at læse grundige sammenligninger online, men husk på at de som oftest er skrevet at folk, der sværger til enten det ene eller det andet, og at det derfor kan være svært at vide om anmeldelsen er til at stole på. Brug hellere dine egne erfaringer til at vælge hvad der passer bedst til dig, dine præferencer og dine foretrukne spil!


©  www.infowarstv.com
Alle rettigheder forbeholdes
| Bladeren site map