sharkgaming

Vælg den boks eller spillekonsol der passer bedst til dig

Hvis man elsker at spille computerspil, så behøver man heldigvis ikke længere "nøjes" med sin almindelige stationære eller bærbare computer. I dag kan man nemlig investere i flere forskellige bokse eller konsoller, der hver især bringer spillene op til helt nye og vilde niveauer, og som samtidig gør det muligt at få topunderholdning præcis når det passer bedst!

En af de mest berømte spillekonsoller går under navnet Xbox, og den er skabt af Microsoft. Konsollen blev hurtigt berømt, og da den blev lanceret i 2001 udbrød der en såkaldt 'konsolkrig' mellem de forskellige konsoller fra Nintendo, Sony og Microsoft. Succesen med Xbox blev fulgt op af efterfølgeren Xbox 360, der giver mulighed for at spille online.

En anden populær konsol er Wii fra Nintendo. Den smukke hvide boks med det super moderne og strømlinede design passer perfekt i langt de fleste hjem, og det er især de trådløse og håndholdte controllere der har gjort Wii populær blandt både mænd og kvinder verden over.

Alternativt kan man overveje at investere i spillekonsollen PlayStation 3 (forkortes ofte PS3), der er skabt af Sony. Konsollens controllere har et lækkert retro-agtigt look, og boksens stilrene sorte ydre gør den til det foretrukne blandt et væld af spillere.

Der findes også andre bokse og konsoller med et væld af fantastiske spil, og hvilken konsol man foretrækker at spille på afhænger af ens personlige præferencer. Brug derfor gerne lidt tid på at sammenligne de forskellige muligheder, og sæt dig ind i de mange fordele og ulemper før du køber en ny gadget.


©  www.infowarstv.com
Alle rettigheder forbeholdes
| Bladeren site map