sharkgaming

Surfing i Californien

Surfing i Californien - Når man er i Californien, man jo prøve det, som Beach Boys lovpriser i deres sange, og som alle har set på film men sjældent har prøvet i virkeligheden. Hvad er det, vi taler om? Surfing, selvfølgelig. I Californien surfer alle, fra pensionerede advokater til børnehavebørn. Det ser så let ud, men hvis man ikke er opvokset ved Californiens strande, bør man nok tage et kursus. Der er masser af surfingskoler langs hele kysten, hvor man kan lære det grundlæggende for et overkommeligt beløb. Selvom man ikke kommer til at surfe som en indfødt fra Californien efter en dags kursus, lærer man tilstrækkeligt meget til at have det rigtigt sjovt. Pas bare på hajerne!

Rigtig gode surfingsteder er Huntingdon Beach, Malibu og Rincon. Her kan pladsen på bølgerne dog være trang, som nybegynder bør man måske søge til mindre populære strande.

Forresten, når du alligevel er i Californien så gå ikke glip af den berømte kystvej Highway 1, som strækker sig fra San Fransisco i nord til San Diego i syd. Den mest spektakulære del af vejstrækningen findes mellem byerne Monterey og Morro Bay, en strækning som det tager cirka seks timer at køre. Kilde: Grapevine.dk & Dinbabybog.dk


©  www.infowarstv.com
Alle rettigheder forbeholdes
| Bladeren site map